Nyårslöften

Jag brukar försöka komma på något nyårslöfte varje år, eller mål. Något jag hoppas kunna uppnå under året. Det är lite som att få börja om på nytt med det nya året. Få en ny start. Samtidigt blir det lite som en inventering av året som gått. Vad som har varit bra, vad man vill ändra på, nya vanor man vill implementera.

Mina mål i år består av både små vardagliga mål och större mål. De mindre handlar om att äta bättre. Till exempel att äta vegetariskt en gång per vecka. Gå en promenad varje dag. Ge bort saker jag inte behöver till välgörenhet etc.

Att röra på mig och motionera har fått stort utrymme bland årets löften. I samband med att jag blev sjuk har jag haft problem med hjärtklappning och därför har det inte blivit att jag har tränat eller rört på mig så mycket som jag brukar. Jag behöver bygga upp min kondition på nytt, få in rörelsen i vardagen igen.

De större målen är mer övergripande, handlar mer om livet och vart jag vill. Men de är också mer luddiga. De behöver få mer struktur och bli tydligare för att de ska gå att uppnå.

016

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s