Vid ett vägskäl

Det känns på nåt sätt rätt, som om det skulle vara meningen, att få starta den här bloggen i samband med att ett nytt år står i antågande. Det är något som avslutas och något nytt som kommer in, precis så som jag hoppas att det ska bli även i mitt eget liv.

Året som gått har varit tungt. Jag har varit sjuk och legat på sjukhus i flera omgångar. Mitt i all oro och trötthet har det ändå vuxit fram ett beslut. Jag kan inte vara kvar på det jobb jag har. Det man arbetar med måste ge och inte bara ta. Man måste få energi, inte bara ge och när man blir sjuk av sitt arbete så har det gått alldeles för långt. Någonstans efter vägen slutade jag lyssna till mig själv och till de signaler som min kropp sände. Någonstans gick jag vilse.

Jag har valt att se det som en möjlighet istället för att låta det tynga ner mig. Att det är en ny början och inte bara ett avslut. Tankarna har varit många. Kan jag verkligen byta inriktning efter att ha studerat i flera år och kasta bort min utbildning? Men för mig har det varit nödvändigt. Jag har varit tvungen att välja mig själv och livet. Se efter vad jag vill göra och vad jag längtar efter i livet. Än är jag inte helt klar över vilken riktning jag ska gå men jag vill inte stressa fram något. Jag hoppas att ni ska vilja följa mina tankar och funderingar framåt mot en ny livsväg.

Ett Gott Nytt År önskar jag er alla!

2 reaktioner till “Vid ett vägskäl

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s